dilluns, 22 d’agost del 2011

Arròs melós de wakame amb cecina, cirerols i espàrrecs en tempura



INGRDIENTS
· Arròs amb Wakame
· Cecina
· cirerols (tomàquets cherry) 
· Espàrrecs
· Oli d'Oliva verge extra
· Vinagre de mòdena

INGREDIENTS PER LA TEMPURA:
· Cervesa
· Aigua amb Gas
· Llevat en pols
· Farina
· Sal

ELABORACIÓ:

En una cassola amb una mica d'oli, afegir el contingut del paquet d’arròs melós amb wakame i ofegar durant 15 segons. Afegir 800 ml d'aigua i coure a foc mitjà durant 15-18 minuts. Posar a punt de sal, reposar 1 minut i servir. Amanir els cirerols, elaborar la tempura, arrebossar els espàrrecs i fregir. Emplateu l’arròs i poseu la cecina a sobre, juntament amb els espàrrecs i els cirerols.


Recepta elaborada per Gonzalo Rei (restaurant Agar-Agar) en el curs "Cuinar amb Verdures del Mar", extreta de la pagina web de Porto Muiños (www.portomuinos.com).




Si cuines a casa, compra des de casa.

  El meu rebost on-line.  © 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada