dimecres, 3 d’agost del 2011

Un dia a la granja Luisiana

Bon dia a tothom!

Abans de tot voldriem disculpar-nos, per haver-nos absentat sense avisar durant aquests Ășltims dies, ja que a causa de les intenses setmanes de treball que vam passar per poder posar en funcionament la nostra tenda on-line, creiem que ens tocava una mica de relax, que per alguna raĂł som a l'estiu, no? Ara bĂ©, tornem amb les piles carregades i amb moltes ganes de descobrir-vos noves receptes i milers de curiositats. AixĂ­ que, anem per feina!


Avui volem parlar-vos sobre una visita que vam fer el passat dissabte 23 a la Granja Luisiana situada al bell mig del Delta de l'Ebre, allĂ­ vam poder visitar les seves instal·lacions on crien a l'aire lliure Ă necs de races seleccionades, aconseguint aixĂ­ un producte exclusiu i amb garantia de qualitat. A mĂ©s, vam degustar la seva multitud de productes naturals, perĂČ per si aixĂČ no fos poc, tambĂ© vam poder tastar les selectes melmelades del nostre amic Manel del Rebost del'Empordanet i tot maridat i regat amb els caves de RaventĂłs Rosell.


 
Algunes de les magnifiques combinacions que vam poder tastar sĂłn: carpaccio d’Ă nec amb melmelada de pebrot vermell escalivat amb vermut, micuit amb melmelada de ceba amb panses o pernil d’Ă nec amb melmelada demango, i per beure alguns del caves mĂ©s selectes de RaventĂłs Rosell com ara el Gradiva o el Gran Heretat.
 


 Si cuines a casa, compra des de casa.

  El meu rebost on-line.  © 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada