dimarts, 19 de juliol del 2011

Mar i muntanya amb un bon arròs

Tornem a ser aquí amb una nova recepta, en aquest cas us en presentem una per cortesia del Juandi del restaurant 20 à la rambla, esperem que la tasteu i ens digueu alguna cosa! Bon profit!




Arròs amb bolets i cranc reial.  


• INGREDIENTS
- 200 gr cranc reial
- brou de peix
- 100 gr sípia
- 4 grans de cafè

• ELABORACIÓ:
Elaborem un brou de peix juntament amb la farigola i el romaní escaldat per aromatitzar, i el reservem. Sofregim les escalunyes juntament amb els alls tendres i introduïm els bolets prèviament nets i tallats, després afegim la sípia juntament amb els grans de cafè per aportar amargor. Una vegada estigui tot ben sofregit retirem els grans de cafè i segellem l'arròs amb tot el conjunt. Afegirem el brou de peix aromatitzat poc a poc segons ens vagi demanant, rectifiquem de sal i afegirem el pols de la múrgula. Tot seguit ens desfem de la closca del cranc amb unes tisores ja que no sol ser molt dura i reservem tant la carn com la closca.

• PRESENTACIÓ:
Un cop haguem provat si l’arròs està al punt de sal, l’abocarem en un motlle. Marcarem el cranc per donar-li temperatura i el posarem a sobre de l’arròs juntament amb la closca per donar alçada al plat. Dins del tub de la closca introduirem un gra de cafè torrat perquè el client en senti l'aroma.


Us adelantem que en els pròxims dies, publicarem una entrada sobre el Molí de Rafelet.



 Si cuines a casa, compra des de casa.

  El meu rebost on-line.  © 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada